mandag 4. oktober 2010

Fotball

HVEM TAR EGGEN BAK? 

HVEM TAR EGGEN BAK?

ANTHONY ANNAN, 

ANTHONY ANNAN!

HAN TAR EGGEN BAK!


Vålerenga tapte gullet.

Nestegang jeg drar til Trondheim, så er det for å pisse på graven til Eggen.

Jeg har stasjonær maskin igjen!

Og ellers?
Skolearbeid!

/ladaux

1 kommentar:

  1. Hei,

    Mitt navn er Anita Gudbrandsen og jeg jobber som journalist for studentmagasinet Campus. Campus er et landsdekkende magasin som kommer
    ut 4 ganger i året, og har et opplag på 40 000 eksemplarer. Vi anser oss som et kvalitetsmagasin, med høyt fokus på både innhold og grafisk uttrykk. Til neste utgivelse skal jeg skrive en reportasje om ”hvorfor vi bruker så lang tid på å bli voksne”. Det virker som om ungdomsbegrepet har forskjøvet seg, og at den eksistensielle ”krisen” har forskjøvet seg til begynnelsen av 20-årene og ikke tenårene, slik det har vært tidligere.

    Jeg leste på bloggen din at du "utsetter å bli voksen" (dine ord), og i den anledning lurte jeg på om du kunne tenke deg å stille opp på et intervju? I forhold til hva jeg leser på bloggen din og din måte å formulere deg på, så tror jeg du kan passe til å representere "utsetterne" uten å vise et bilde av en slaskete sofagris.

    Det forutsetter forresten at du har muligheten til å ta turen til Oslo i veldig, veldig nær fremtid, da jeg dessverre ikke har lappen.

    Håper på positivt svar.

    Med vennlig hilsen
    Anita Gudbrandsen
    Journalist, StudentTorget
    www.studenttorget.no
    Studenttorget Ans
    Youngstorget 4, 0181 Oslo
    Mobil: 932 57 896
    E-post: anitag@studenttorget.no

    SvarSlett