torsdag 5. november 2009

En blogg skrevet på halv hjernekapasitet

Advarsel: Dette innlegget henger ikke sammen, er dårlig skrevet og har ingen verdi for noen som helst. Oh! Banan! *løpe*

Jeg hører at det snør i hovedstaden i dag. Det gjør det her i Hønefoss også. Men det legger seg ikke da. Heldigvis!

Soundtrack: Jokke og Valentinerene – Her kommer vinteren:
spotify:track:0ftEe2Fp4eE3WUDNkIiUdR

I dag har jeg ikke fått noen temaer, bortsett fra binærvitser. Og det gidder jeg ikke skrive om. Det finnes liksom grenser for hvor nerdete jeg skal være.

Derfor skal jeg fortelle om hvem som skjøt først av Greedo og Han Solo i Star Wars episode IV.
Han skøyt først! I den originale filmen så skyter ikke Greedo i det heletatt faktisk. Ferdig med den saken. Spørsmål rettes til George Lucas.

Så hva var det jeg skulle skrive om i dag? Jeg har egentlig ikke noe særlig å skrive om nå. Har ikke skjedd så mye siden mandag, men jeg har jo sagt at jeg skal skrive noe hver eneste mandag og torsdag. Og jeg starta jo sist torsdag med å anmelde en film jeg hadde sett. Så det kommer jeg til å gjøre i dag også.

Here goes:

Paranormal Activity:

Skummel! Se den.

Nå er jeg tom for ideer, og det er ingen som kommer med noe jeg kan skrive om. Og da er det ikke mye man kan gjøre egentlig. Folk tror sikkert at jeg er en kreativ fyr som bare drar alt ut av en potte og hiver det ned på internettet? Men nei nei! Jeg trenger input som alle andre. Jeg kan for eksempel skrive om hvorfor november betyr ni, men allikevel er den ellevte måneden i kalenderen. Nå kan dere jaggu lure lenge, fordi jeg kommer ikke til å fortelle dere det. Sjekk det ut selv, på internett. Det er ikke lenger slik at alt man finner på internettet er morsomme bilder av katter som har kledd seg ut, flashvideoer og pornografi! Det har seg nemlig slik at det finnes mennesker der ute som faktisk skriver fine ting om forskjellige ting. Ting som ikke er morsomme. Bare se på denne bloggen for eksempel!

Hay! I can haz an blogg on teh internettz. Sumtimes I can haz write letterz. Sweet. Mjau!

Hihi. Dette er bare teit. Jeg skriver faktisk bare for å fylle ut siden. Har INGENTING vettugt å si. Hjernen er helt maxa ut etter en dritlang dag på skolen med regnestykker og desimaler, oktaler og analer og whatnot.

BLÆÆÆÆÆÆ!!!!

Litt retro-action for dere i dag boyz og girls!

2 kommentarer:

  1. HAHA!!! :D ler uansett jeg.. liker bloggen din ass.. good shit!

    SvarSlett
  2. Takker! Prøver å holde en viss klasse :p

    SvarSlett